Menu

Spilleautomater til danske casinoer

august 28, 2018 - Online

Spilleautomater er din mulighed for et let og effektivt spil med gode muligheder for at vinde penge. Det handler ikke om strategi eller store planer, men om at trykke på knappen og lade heldet råde. Free spins, bonusrunder og bonuskoder er skabt til at forsøde dit spil ved at øge dine vinderchancer.

Derfor skal du spille på automater

Hvorfor skal man spille på automater, når man bevæger sig rundt på de online spillesider? Det er der mange gode grunde til. For det første giver spilleautomaterne dig mulighed for at vinde penge, og det er vel altid et rimelig godt argument i sig selv. Især fordi du ikke skal gøre særlig meget for at sætte i gang. I de fleste tilfælde skal du blot trykke på en knap, så sørger maskinen for resten.

En anden god grund til at spille på spilleautomater hænger sammen med den enkelthed, som oftest præger disse spil. Spilleautomaternes ukomplicerede koncept betyder nemlig, at du stort set kan spille på spilleautomater når som helst og hvor som helst. Vasketøj, madlavning, afslapning eller TV programmer kommer ikke i vejen. Du sætter bare spillet i gang og så klare spilleautomaten resten.

En af fordelene ved de online spilleautomater er nemlig, at du kan gå til og fra spillet uden problemer. Du er således ikke stavnsbundet til din computer eller din telefon, hvis du ikke ønsker at være det, men kan alligevel holde et spil i gang og forhåbentligt vinde gevinster.

Du kan selvfølgelig også følge nøje med på skærmen, hvis det er din lyst og få den fulde spilleoplevelse ved at rette din fulde opmærksomhed mod spillet. Dette kan også anbefales, da en koncentreret tilgang kun øger spilleglæden og spændingen, som altid er tilstede, når man har noget – navnlig penge – på spil.

Spilleautomater er god og ukompliceret underholdning

Spil på spilleautomater er god underholdning i alle tilfælde, fordi de ligesom spil i al almindelighed taler til vores dybe tro på held og muligheder. Men lidt kan også gøre det. Spilleautomater funger også godt, når der indimellem opstår et tomrum, hvor du har brug for lidt underholdning.

Du kan f.eks. uden problemer sidde med din smart-phone i bussen eller i toget og spille et hurtigt spil online. Dermed er turen aldrig spildt, da du både bliver underholdt og måske samtidig vinder penge. Tænk engang at kunne tjene penge på at tage offentlig transport!

Spil på spilleautomater gør sig desuden utrolig godt som overspringshandlinger, når du lige har brug for en kort og effektiv pause i forbindelse med opgaveskrivning, eksamener, havearbejde, arbejde eller andre pligter. En spillerunde er som regel kort og effektiv, og spilleautomater passer derfor rigtig godt til den lille pause, mens du har andre gøremål.

Det er svære er selvfølgelig at kunne lægge spillet fra sig igen og vende tilbage til arbejdet, når pausen er blevet trukket ud længe nok.

Et spørgsmål om held – ikke strategi

Det som i høj grad karakteriserer spilleautomater er det, at de i modsætning til så mange andre spil – online såvel som offline – ikke involverer en masse strategi og overvejelse. Strategi og planlægning kan naturligvis være rigtig godt i mange sammenhænge, også i forbindelse med spil, når du altså har tid og overskud til det. Og hvis du i det hele taget kan lide den type spil, der kræver et stykke arbejde. Ofte uden du kan vinde noget andet end selve spillet.

Men der er stor forskel på at sidde med et større strategispil på sin computer i sommerhuset, når du har fri, og så at spille for underholdningens skyld midt i dagligdagen.

Online spilleautomater kræver ikke af dig, at du skal bruge mange timer og en masse koncentration for at spille og vinde gevinster. Det eneste spilleautomater egentlig kræver af dig, er at du trykker på knappen og så selvfølgelig, at du har heldet med dig.

Der er ingen grund til at tale udenom. Da strategi og planlægning ikke har indflydelse på om du vinder noget eller ej, er det i stedet dit held og tilfældigheder, som afgør det. På spilleautomaterne er det således dit personlige held, som er den afgørende faktor.

Det er dit held, der afgør om automatens hjul lander på den rigtige kombination, så du kan vinde penge. Det er ligeledes dit manglende held, som kan forårsage penge givet ud uden gevinster.

Dit held bliver dog altid hjulpet på vej af almindelig sandsynlighedsregning. Jo mere du spiller, jo større chance er der for, at dit held pludselig skinner igennem og sørger for, at du vinder.

Derfor er det heldigt, at mange spilleautomater gerne vil bidrage til at øge dine chancer ved at give dig flere spillerunder, så sandsynligheden for at du vinder bliver forøget.

Free spins: spillerens bedste ven

Hvem kan ikke lide ting, der er gratis? Er der noget bedre end at få noget forærende, især noget man lige står og mangler? Svaret er vel ingen og nej, det er der ikke. Det er de mange forskellige spille-sites og spiludviklere godt klar over. Derfor har mange moderne, online spilleautomater fået forskellige ekstra features, som skal give spillere mere blod på tanden.

En af de mange måder spiludbydere forsøger at give spillere mere for pengene og dermed mere held, er ved hjælp af såkaldte free spins. Spins er et engelsk udtryk for spillerunde. Når du spiller på spilleautomater online vil du hurtigt opdage, at mange spillesider og spilleautomater har overtaget en hel del engelske udtryk, som allerede er blevet en naturlig del af spiller-sproget.

Spins er således et af de disse udtryk, som de fleste steder er det faste ord for spillerunde. Free spins betyder dermed gratis spillerunder, hvilket igen betyder, at du får en gratis spillerunde af spillet.

Nogle gange er free spins noget du vinder i spillet ved at være heldig, men det kan også være noget du har fået på forhånd af spillet. Mange steder er free spins noget du kan vinde løbende gennem spillet for at holde spillet i gang.

Hvor meget du sparer på free spins er dog ikke entydigt. De gratis spillerunder kan nemlig have meget forskellig værdi fra spil til spil, da en runde kan koste alt fra nogle få øre til flere kroner. Det eneste du kan være sikker på er, at den er gratis. Free spins er kort og godt til for, at du skal få lyst og mulighed for at trykke på spin-knappen endnu engang. Hvor meget du sparer i sig selv ved den gratis runde er således ikke noget, du nødvendigvis skal gå op i.

Bonusrunder giver dig ekstra spins

Bonusrunder fungerer meget lige som free spins. Det er ekstra runder, som du enten får af spillet på forhånd eller løbende, mens du spiller, eller som du vinder ved at lande på særlig fordelagtige kombinationer. Bonusrunder er ligesom free spins en god mulighed for at give spillet et skud til uden ekstra omkostninger, hvilket øger dine vinderchancer, uanset om du skal gøre dig fortjent til dem eller får dem forærende.

Rigtig mange spilleautomater arbejder med bonusrunder, da det er god måde at vise spillerne velvilje på.

Når du bliver tildelt en bonusrunde eller et free spin sker det automatisk. Du behøver således ikke at gøre noget særligt for at være sikker på, at du får den gratis tur du har krav på. Nogle gange har du mulighed for selv at vælge om du vil gøre brug af din gratis runde med det samme eller om du vil bruge den senere. Lige meget hvad vil den fremgå et eller andet sted på billedet af dit spil.